026-18 94 00

elbyrån i Gävle ab

golvvärme

Golvvärme är också den mest effektiva uppvärmningsmetoden i dagens bostäder. När värmen kommer från golvet får du en skön temperatur runt fötterna och en behaglig lägre temperatur kring kropp och huvud.

I ett välisolerat hus sparar du pengar på golvvärme. Den andra besparingen är underhållet. När vi har installerat golvvärmen kan du glömma den. Den fungerar år efter år utan underhåll.

Viktigt att tänka på:

Det krävs en auktoriserat elektriker för att ansluta din golvvärme. Vi vet vilka regler som gäller för en säker installation.

golvvärme

Golvvärme-felsökning

Nu behöver du inte riva upp hela golvet, vi kan lokalisera felet på centimetern. Det minimerar kostnaden för dina reparationer. Med marknadens mest avancerade mätinstrument kan vi lokalisera felet på centimetern. Vi tar upp 2 plattor bilar fram felet och skarvar ihop värmekabeln.

Återställning av våtskikt och ytskikt utförs sedan av fackman. Vi kan även lokalisera all golvvärmekabel, för nyinstallationer och andra golvarbeten. Vid arbeten på golv med elvärmekabel till exempel håltagning, kan vi exakt markera ut var kabeln ligger. På så sätt slipper du åverkan på din värmekabel